top of page

Team Discussions

Public·22 members
Francisco Tapia
Francisco Tapia

Las Fierbinti Sezonul 2 Download Torent


Las Fierbinti Sezonul 2 Download Torent
Las Fierbinti este un serial romanesc de comedie, difuzat la Pro TV marti, miercuri si joi de la 20:30 si cu o saptamana inainte pe VOYO. Sitcomul in regia lui Dragos Buliga a debutat pe data de 1 martie 2012, avand tema muzicala "Zarita Zanga", compusa si interpretata de Mihai Margineanu, cel care apare si in distributia serialului. Urmareste online episoade si momente amuzante cu personajele deja consacrate ale serialului de comedie, printre care: Celentano (Adrian Vancica), Vasile (Gheorghe Ifrim), Giani (Constantin Dita), Bobita (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir), Robi (Leonid Doni), Dalida (Ecaterina Ladin), Gianina (Anca Dumitra), Firicel (Cuzin Toma), Ardiles (Mihai Margineanu), Aspirina (Mirela Oprisor), Doru (Iulian Postelnicu), Mos Peleus (Horatiu Malaele), Rapidoaica (Maia Morgenstern), Nicu Rata (Marius Chivu), Bran zoi (Ion Ionut Ciocia).


Download: https://fienislile.blogspot.com/?rv=2w3ksD


Sezonul 2 din serialul "Las Fierbinti" continua pe parcursul a 12 episoade si anume: Nunta, Codu` lui Davinciu, Comisarul european, Dinamul, Amigo, Nimfele, Tabloul, Amantul, 6/49, Visul, America si Mos Craciun. In acest sezon, vei vedea cum se descurca satenii din Fierbinti cu problemele lor cotidiene, cum isi cauta dragostea sau aventura, cum se implica in afaceri dubioase sau cum se confrunta cu autoritatile. Vei rade cu lacrimi de situatiile comice in care ajung Celentano si Firicel, de replicile savuroase ale lui Bobita si Giani, de naivitatea lui Dorel si Robi, de ambitia lui Vasile sau de farmecul lui Dalida si Gianina. Vei asista la nunta lui Ardiles cu Aspirina, la vizita unui comisar european in sat, la aparitia unui tablou valoros in casa lui Celentano, la tentativa lui Bobita de a castiga la loto sau la visul lui Giani de a pleca in America.


Daca vrei sa te distrezi cu acest serial plin de umor si haz, poti sa il descarci gratuit de pe internet folosind un program de torrent. Un torrent este un fisier care contine informatii despre alte fisiere pe care le poti descarca prin intermediul unei retele peer-to-peer. Pentru a folosi un torrent, ai nevoie de un client de torrent, adica un program care sa iti permita sa te conectezi la reteaua peer-to-peer si sa descarci fisierele dorite. Exista mai multe programe de acest tip, cum ar fi uTorrent, BitTorrent sau qBittorrent. Poti sa le descarci gratuit de pe site-urile lor oficiale sau de pe alte site-uri care le ofera spre download.


Dupa ce ai instalat un client de torrent pe calculatorul tau, poti sa cauti torrente pentru sezonul 2 din Las Fierbinti pe diferite site-uri specializate in acest domeniu. Unele dintre cele mai populare site-uri de torrente din Romania sunt: [Filelist], [220] sau [Zamunda]. Pe aceste site-uri poti gasi torrente pentru toate episoadele din sezonul 2 al serialului Las Fierbinti, dar si pentru alte sezoane sau alte seriale si filme romanesti sau straine. Pentru a descarca un torrent, trebuie sa il selectezi si sa il deschizi cu clientul de torrent instalat pe calculatorul tau. Apoi, poti sa alegi locatia unde vrei sa salvezi fisierele descarcate si sa incepi procesul de download. In functie de viteza de internet si de numarul de persoane care partajeaza acelasi torrent, durata de download poate varia. Dupa ce ai descarcat toate fisierele, poti sa le deschizi cu un player video, cum ar fi VLC sau Media Player Classic, si sa te bucuri de serialul tau preferat.


Sper ca ti-am fost de ajutor cu acest articol si ca te vei distra cu sezonul 2 din Las Fierbinti. Daca iti place acest serial, nu uita sa il urmaresti si pe canalul oficial de YouTube al Las Fierbinti, unde poti gasi clipuri scurte si amuzante cu cele mai bune momente din serial. De asemenea, poti sa ii urmaresti si pe actorii din serial pe retelele lor de socializare, unde poti afla mai multe despre ei si despre proiectele lor viitoare. Iti urez vizionare placuta si multa distractie!
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page